Explorati, Descoperiti,Creati si Invatati alaturi de Gradinita Blue Bell

Stimati parinti,

Va multumim pentru interesul dumneavoastra in ceea ce priveste activitatea educativa desfasurata in Gradinita Blue Bell.Ca director al gradinitei, sunt incantata sa va prezint personalul nostru entuziast, proiecte si programe inovative.

Al Sharabi BilquisGradinita Blue Bell a fost infiintata in anul 2007. Scopul nostru este de a oferi un mediu de invatare pozitiv si benefic pentru copilul dumneavoastra. Noi intelegem ca plasarea copilului intr-o gradinita este o decizie importanta si ca nu este doar un program oarecare. De aceea, va invitam sa invatati despre filozofia noastra de predare si profesorii nosti instruiti.

Gradinita este  autorizata de Ministrul Educatiei, Cercetarii si Tineretului co OM nr.4843/21.07.2008

Gradinita Blue Bell ofera un mediu cald si prietenos tuturor copiilor, indiferent de rasa, culoare, sau origine nationala sau etnica, si nu face discriminari pe baza de crez, rasa,culoare sau sex,acestia avand drepturi egale, fiind inclusi in sistemul educativ, avand parte aici in gradinita noastra de atentia si afectiunea cuvenita.

Va rugam sa nu ezitati sa ma contactati oricand pentru a confirma un tur sau pentru a raspunde la orice intrebare ati putea avea in legatura cu programele noastre curriculare.

Noi va uram bun venit pentru a studia cu atentie site-ul nostru,si pentru a vedea tot ceea ce Gradinita Blue Bell are de oferit.

Al Sharabi Bilquis

Directorul, Gradinita Blue Bell


Facebook Share
 
  Misiunea

Misiunea noastra este de a recunoaste ca fiecare copil este un individ; ca toti copiii sunt creativi, ca toti copiii au nevoie de sprijin pentru a reusi.

De aceea, in Gradinita Blue Bell respectam nevoile individuale ale copiilor, acestia avand grade diferite de dezvoltare sociala, emotionala, intelectuala si din punct de vedere psiho-motric.

La Gradinita Blue Bell, vom vizualiza fiecare copil ca un individ unic si ii vom ajuta sa isi defineasca un stil de invatare personal. Noi oferim copilului dumneavoastra un mediu sigur, atent, plin de oportunitati, situatii de invatare si de recreere, toate acestea contribuind la o crestere armonioasa si la formarea unui caracter puternic.Facebook Share
 
  Principii directoare

-Activitatile din gradinita noastra tin cont de normele curriculare si se adapteaza cerintelor Ministerului Educatiei si Cercetarii

• Copiii sunt capabili si competenti. Avem asteptari mari pentru toti copiii, indiferent de trecutul lor si de experienta.

• Exista diferente individuale în ratele de dezvoltare in randul copiilor. 

• Experientele de joaca sunt mecanismul prin care copiii ating obiectivele în dezvoltarea corespunzatoare, în toate domeniile de dezvoltare.

• Copiii învata prin practica si ar trebui sa se acorde oportunitati de a întreba, de a descoperi si sa se angajeze în gândirea critica.

 Cunoasterea, cresterea copilului si dezvoltarea si asteptarile consistente sunt  esentiale pentru maximizarea experientelor educationale pentru copii si pentru dezvoltarea si punerea în aplicare a programelor si curriculumului.

• Personalul calificat trebuie sa lucreze in colaborare cu familiile pentru a se asigura ca prescolarilor le sunt  furnizate experiente optime de învatare.

• Copiii isi demonstreaza inteligenta într-o serie de opt repere: lingvistica, muzicala, logico-matematica, spaciala, corporal-kinestezic, interpersonala, intrapersonala si naturalista.

• Interactiunile dintre cadrele didactice-copii-familie, pot ajuta prescolarii cu mici carente de învatare, dezvoltând astfel noi concepte si modul lor de a gândi la un nivel superior.Facebook Share
 

Explorati, Descoperiti,Creati si Invatati alaturi de Gradinita Blue Bell